Ze Maria: Perforcimet do te sjellin me teper cilesi ne te ardhmen

“Pjesen e pare e filluam ngadale, ndersa e kapur ritmin ne pjesen e dyte duke krijuar shume aksione. Nuk e kuptoj kartonin e kuq te Mavejes, pasi kundershtari u gjet atje, megjithate ky eshte futbolli. Nuk mund te pesonim gol ne ate menyre. Tani duhet te pergatitemi mire ne fazen mbrojtese ndaj Kukesit, sepse atje na pret nje beteje e vertete ku ne duhet te japim 200% nga vetja jone. Afrimeve u duhen edhe pak kohe per t’u pershtatur me nivel e futbollit europian. Megjithate duhet te them se ne ndeshjet ndaj Kukesit dhe Bylisit gjerat do te ndryshojne dhe afrimet e reja do te japin me teper cilesi ne fushen e lojes. Ne Kukes na pret nje ndeshje te veshtire, pasi ka dy ekipe qe kane ardhur per te fituar. Sidomos kur behet fjale per Tiranen, qe Kupen e ka objektiv te veçante. Turtulli do te mungoje, por Musa eshte mire dhe do te kete nje shans te mire, pasi eshte permiresuar”