Ze Maria: Me kenaqi loja dhe rezultati, vazhdojme keshtu

“Sot jam i kenaqur edhe per lojen dhe per rezultatin, tani duhet te vazhdojme me keto ritme pozitive. Dua ta harrojme dhe duhet te kuptojme humbjen e pesuar me Bylisin pasi nese vazhdojme me ato gabime, do te humbasim serisht. Duhet te perqendrohemi gjithmone per te fituar. Sa i perket mungeses se Kerçikut, ishte nje vendim i imi por jam i kenaqur edhe nga loja e pjeses tjeter qe ishin sot ne fushen e lojes.”

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App