Yunus Sentamu me Kombetaren e Ugandes

Pas Tony Maveje, eshte rradha e sulmuesit Yunus Sentamu te grumbullohet nga Kombetarja e Ugandes. Golat dhe paraqitjet mjaft te mira kane rikthyer futbollistin bardheblu me Kombetaren, ndersa Maveje eshte lene pushim per dy ndeshjet e rradhes qe Uganda luan.