Vincent Atinga bardheblu per 3 vite

Eshte mbyllur sot me sukses tratativa ne Ghana per perforcimin numer tre per Tiranen Superiore. Vincent Atinga ka nenshkruar per 3 vite bardheblu.

Drejtori Ekzekutiv Hektor Como ka firmosur ne Acra Theodore me mbrojtesin 24-vjecar qe vjen si nje perforcim me shume vlera per sezonin e ri.

Atinga eshte pjese e Kombetares se Ghanes dhe nje lojtar shume i rendesishem per repartin difensiv dhe qendren e mbrojtjes.

#welcomevincent #forcatirona

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App