Bardheblute kane zhvilluar seancen e pare stervitore ne kompleksin “Skender Halili”, aty ku do te qendrojne deri ne fundjave. Prej te henes, ekipi do te transferohet ne Oher per te vijuar atje pergatitjet e veres.

➡️ Ekipi do te kompletohet gjate diteve ne vijim dhe bere gati me pas sezonin e ri.

SHPËRNDAJE