Presidenti Halili: “Jam optimist në zgjidhje të shpejtë të situatës”

Tema kryesore e momentit në futbollin shqiptar, është bojkoti që klubet e Kategorisë Superiore i kanë bërë sezonit të ri futbollistik, deri në miratimin e katër pikave që Liga i ka kërkuar Qeverisë. Presidenti Refik Halili, i ftuar në studion televizive të “Syri TV” është shprehur optimist për zgjidhen e situatës.

“Kam besim që kërkesat tona do të zgjidhen shumë shpejt, duke parë edhe reagimin e Kryeministrit Rama. Ashtu sicc e kam thënë edhe më parë, mendoj që pikat nuk kanë shkuar në veshin e duhur akoma, pasi zgjidhen shumë shpejt” – tha presidenti Halili.

“Mendoj, që mos  të kemi pengsa në liccensime, le të vendoset një dysheme page dhe kjo i bën mirë edhe futbollistëve.