Nisin pergaditjet per ndeshjen kunder Tomorit

Skuadra ka rinisur sot pergatjtjet per ndeshjen e rradhes. Grupi eshte i plote dhe pa demtime. Albi Doka ka nisur sot stervitjen i diferencuar duke lene pas demtimin muskular qe pesoi ne Antalya. #forcatirona