Klubi nderpret kontraten me Wellison

KF Tirana ka nderprere bashkepunimin me futbollistin Wellison Olivera. Klubi e ka pare te arsyeshme te perfundoj marreveshjen me konsensus dhe te largoj nga skuadra mbrojtesin brazilian. KF Tirana falenderon futbollistin per kontributin e dhene.

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App