KF Tirana i rikthehet fushës së blertë

Rikthehemi në fushë pas dy muajsh të vështirë pa futboll për shkak të Pandemisë botërore. Klubi ka marrë masat e duhura për zbatimin e protokollit zyrtar dhe grupi ka zbritur në fushë duke filluar menjëherë përgatitjet për rifillimin e kampionatit.
E rinisim në Ballsh në 3 Qershor në 10 finale për të arritur synimin madhor.
#forcaTirona

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App