KF Tirana deklaratë reth statusit të Winful Cobbina

Klubi i futbollit Tirana kërkon të qartësojë statusin e lojtarin Winful Cobbina. Duke marrë shkak nga lajmet e pavërteta që qarkullojnë në lidhje me largimin e tij, bëjmë me dije se kontrata e mesfushorit vijon të jetë në fuqi deri në fund të vitit të ardhshëm. I lutemi portaleve të jenë të saktë me informacionet qe përcjellin për publikun e gjerë dhe të bazohen në lajmërimet zyrtare të klubit

Powered by Live Score & Live Score App