Fletë nga ditari i një tifozi 01/03

E kisha ndjenje te brendshme se dielli i se Shtunes do te rrezellinte permbi Tiron me shume se ne cdo qytet tjeter. Po qendroja ne qetesi edhe po perserisja te njejten lutje derisa nje pellumb i bardhe fluturoi mbi koken time. Aty vulosa fitoren e Klasikes dhe karikova shpirtin per nje kthese te fuqishme e cila do te pasonte te merkuren e ketij fillim Marsit.

Cdo gje qe ne bejme kerkon energji por energjia e Marsit i perket kometes se bardhe ne qiellin blu i cili na frymezon per brezat qe do te vijne! Njeriu ka nevoje t’i kontrolloje orekset edhe ndjesite, por nuk mund te permbahem kur gjithcka dua eshte te leshohem tek ti bardh’e bluja jone vija vija! Ashtu si Toka jote eshte e shenjte ashtu ate asnje lufte sdo mund ta preke as sot e as mot.

#dashnipakushte

Powered by Live Score & Live Score App