“Akademia: Njoftim”

Akademia e Futbollit Tirana njofton startimin e seancave stërvitore si më poshtë:

Moshat 2003-2004-2005- Ditën e Hënë, datë 17/08/2020 ora 17:00.
Moshat 2002-2003- Ditën e Hënë, datë 17/08/2020 ora 20:00.
Për grupmoshat U7, U9 dhe U11 stërvitja rinis në datë 24/08/2020.

Ndërkohë të Hënën vazhdojnë regjistrimet e të gjithë të interesuarëve nga ora 17:00 deri në 20:00. Dërgoni email me të dhënat tuaja në adresën akademia@kftirana.al. #identitetiTirona

Powered by Live Score & Live Score App