Akademia e Futbollit Tirana njofton startimin e seancave stërvitore

Akademia e Futbollit Tirana njofton startimin e seancave stërvitore si më poshtë:

Moshat 2007-2008-2009- Ditën e Hënë, datë 24/08/2020 ora 17:00.
U21- Ditën e Hënë, datë 24/08/2020 ora 09:30am.
🔵- Akademia gjithashtu njofton se këtë sezon vjen risi edhe hapja e kampionatit U13 dhe U21 profesionist.

🔵- Ndërkohë të Hënën vazhdojnë regjistrimet e të gjithë të interesuarëve nga ora 17:00 deri në 20:00. Dërgoni email me të dhënat tuaja në adresën akademia@kftirana.al. #identitetiTirona

Powered by Live Score & Live Score App