8 futbolliste bardheblu jane grumbulluar nga ekipet kombetare (U19 – U21)

8 futbolliste bardheblu jane grumbulluar nga ekipet kombetare (U19 – U21) per ndeshjet miqesore ne muajt Maj dhe Qershor. Albi Doka per arsye rekuperimi nga demtimi nuk eshte bashkuar me kuqezinjte e Shpresave.

#U21 | Alesio Abibi, Klisman Cake, Albi Doka.

#U19 | Ernest Muçi, Jurgen Celhaka, Marsel Ismajlgeci, Redon Dragoshi, Aldo Selenica.