Tre bardheblu me Shpresat

Albi Doka, Grent Halili dhe Marlind Nuriu, jane tre futbollistet e grumbulluar nga Kombetarja e 21-vjecareve. Alban Bushi ka perzgjedhur tre lojtare bardheblu per ndeshjen me Islanden.

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App