Skuadra vijon pergatitjet per takimin e te shtunes

Skuadra vijon pergatitjet per takimin e te shtunes. Ilion Lika, Albi Doka dhe Keneth Muguna kane lene pas demtimet ndersa Michael Ngoo do te kryej kete jave nderhyrjen kirurgjikale per meninskun e demtuar. #forcatirona 

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App