Mirësevini në KFT REKRUTING

Të kuptosh se si kandidati juaj i ri potencial do të masë suksesin e kompanise

është nje pike kyçe si në kuptimin e përparësive të kompanisë, ashtu edhe në

stilin e tyre menaxherial te punes.

 

Ky pyetesor vlen per te nxjerre ne pah detaje nëse kandidati zoteron aftësi

te mira dhe kulturë te përshtatshme për postin.


    Powered by Live Score & Live Score App