Prezantohet Nnamdi Oduamadi

Nnamdi Oduamadi, afrimi fundit i merkatos është prezantuar sot në ambjentet e klubit dhe menjëherë është bashkuar në stërvitje me grupin për të nisur aventurën si bardheblu #WelcomeOduamadi