Prehu ne paqe Fadil Vokrri

KF Tirana shpreh ngushullime te thella per ndarjen e parakoheshme nga jeta te presidentit te Federates se Kosoves. Nje humbje e madhe per familjaret dhe komunitetin e futbollit ne te gjithe Shqiperine e Madhe. Prehu ne paqe!