Nis shitja e biletave…

➡️ Biletat e ndeshjes së rradhës KF Tirana – KF Teuta dalin në shitje ditën e Premte. Prej orës 09:00 hapen dy pikat e shitjes, pranë biletarisë “Selman Stërmasi” dhe dyqanit të FSHF tek Rr. “Elbasanit” si dhe online https://ebileta.al

➡️ Tifozeria bardheblu ka në dispozicion tribunën qëndrore (W), tribunën karshi (E) dhe tribunën mbas portës nga ana e qytetit ( N ). Tifozeria mike do të ketë në dispozicionin tribunën nga liqeni (V).

🔵 Shënim: Të gjithë personat e pajisur me abone sezonale do të kontaktohen nga klubi për paisjen me biletë në sektorin ku kanë abonenë

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App