KF Tirana lidh marrëveshje bashkëpunimi me Spitali SALUS

KF Tirana ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Spitali SALUS për mbështetje të plotë shëndetësore si dhe për një sërë shërbimesh të tjera të specializuara mjekësore brenda dhe jashtë fushës së blertë. Ekipi ka kryer sot vizitat e para mjekësore duke i hapur rrugën një bashkëpunimi të rëndësishëm për sezonin e ri futbollistik.
#Salus #KFTirana 🤝

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App