“Kampionët gati për Champions”

Kampionët udhëtojnë nesër drejt Gjeorgjisë. Lojtarët, stafi teknik, drejtuesit e klubit dhe një delegacion i vogël që do të shoqerojë skuadrën në Tbilis, kanë kryer sot tamponët sipas protokollit të UEFA-s. Të gjithë kanë rezultuar negativ dhe janë të gatshëm për të udhëtuar drejt Gjeorgjisë.

Një charter i “Air Albania” do të mundësojë nesër në orën 07:00 të mëngjesit nisjen drejt Tbilisit dhe kthimin direkt pas ndeshjes që luhet të mërkurën në orën 19:00.

Ekipi është i plotë dhe me besimin për të provuar gjithcka në ndeshjen perballë Dinamo Tbilis.

Powered by Live Score & Live Score App