Ilion Lika ka marre sot pergjigjet e analizave mjekesore

Portieri bardheblu ka mesuar se fatmiresisht demtimi i pesuar perballe Tomorit, nuk ka sjelle pasoja te renda. Likes do ti duhen edhe pak dite pushim dhe shume shpejt do ti rikthehet stervitjes me grupin.