Ernest Muçi 3 vite bardheblu

3 vite bardheblu per sulmuesin Ernest Muçi. Sot ne ambientet e klubit, sulmuesi 17-vjecar ka nenshkruar kontraten e pare profesioniste duke u bere keshtu pjese e rendesishme e te ardhmes bardheblu. Muçi eshte nje nga investimet e te ardhmes dhe marreveshja e firmosur e ben ate zyrtarisht pjese te projektit per Tiranen Superiore.
Nga Tirana U17 tek skuadra e pare, si nje produkt bardheblu me nje premtim per te ardhmen!