Dokumentari vijon të transmetohet…

KF Tirana njofton të gjithë ndjekësit e saj se dokumentari “KAMPIONET, NJE JETE BARDH’ E BLU”, do të transmetohet këtë javë në kanalin televiziv Top News në datat si më poshtë:
E Martë 18/08/2020, ora 20:00.
E Enjte 20/08/2020, ora 20:00.
E Shtunë 22/08/2020, ora 18:00.

Si dhe në kanalin T-Digitalb të Dielën datë 23/08/2020, ora 20:00.
identitetiTirona

Powered by Live Score & Live Score App