Dokumentar: KAMPIONET, NJE JETE BARDH’ E BLU

Në kurorëzimin e 1 shekulli histori, KF Tirana në bashkëpunim me Videoline Production sjell për tifozët dhe dashamirësit e saj dokumentarin “KAMPIONET, NJE JETE BARDH’ E BLU”. 100 minuta janë pak për të treguar 100 vite histori të klubit më të madh dhe më të titulluar në vend, por në këtë dokumentar shpalosen të gjitha emocionet e një klubi që ka përcjellë ekipe të panumërta kampionësh. KF Tirana shpreh keqardhjen për pamundësinë e organizimit të mirëfilltë te një feste për shkak të situatës së pandemisë. Festimet thjesht do të shtyhen në kohë. Në këtë vit jubile klubi më i madh në Shqipëri sjell dhuratën nëpërmjet ekranit. Dokumentari do të transmetohet ditën e nesërme, datë 15/08/2020 në orën 20:00 në RTSH Sport. #identitetiTirona #njejetebardheblu