Champions League : Tirana përballet me Dinamo Tbilis

Është hedhur sot në orën 12:00 në Nyon të Zvicrës shorti për turin e parë të Champions League.
Goglat përcaktuan që KF Tirana do të përballet me Dinamo Tbilis (Gjeorgji).
Për shkak të situatës globale, Uefa ka vendosur që tre turet e para të zhvillohen me ndeshje teke. Uefa pritet të përcaktojë datën 18/19 Gusht dhe orën e ndeshjes.

Shkarko Aplikacionin
PlayStore: https://bit.ly/2Esl2VZ
AppStore: https://apple.co/3ifKaxT

Powered by Live Score & Live Score App