Blog 4 Columns

Press Conference | KF Tirana – HDK Zrinjski

Golat e pësuar në ndeshjen e shkuar ? Normalisht unë marr përgjegjësitë e mia dhe mendoj që mund të bëjmë më mirë.....
Read More

Press Conference | KF Tirana – HSK Zrinjski

Gjendja e skuadrës? Gjendja është normale, sigurisht që nga ana psikologjike nuk ka vend për të menduar atë që ka ndodhur. Ndeshja vjen...
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 15/03

Lumturia është aty për këdo që dëshiron ta ketë, por ajo që shpesh ne nuk arrijmë të shohim është menyra sesi ajo...
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 10/03

Mendja ime është e copëzuar për të gjitha ato aventura personale që kam kaluar për të mbërritur drejt dickaje të panjohur por...
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 05/03

Të shkruash për ty nuk është e lehtë. Të shkruash për emocionet që ndajmë bashkë bëhet akoma edhe më e komplikuar. Të shkruash...
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 01/03

E kisha ndjenje te brendshme se dielli i se Shtunes do te rrezellinte permbi Tiron me shume se ne cdo qytet tjeter....
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 25/02

Të jesh Tirana, ose ashtu siç na e do zemra “Tirona” është vetëpërmirësim i përhershëm. Krenari e përparimit edhe në ditet kur...
Read More

Maddison will learn from casino mistake

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole...
Read More
1 2
Powered by Live Score & Live Score App