Blog 2 Columns

Press Conference | KF Tirana – HDK Zrinjski

Golat e pësuar në ndeshjen e shkuar ? Normalisht unë marr përgjegjësitë e mia dhe mendoj që mund të bëjmë më mirë.. Mund të kisha bërë me mirë të golat, dua te ndihmoj ekipin dhe nuk ndihem mirë kur nuk arrij ta bëj atë. Pritshmëritë ndaj sfidës? Normalisht tentojmë kualifikim, duhet të harrojmë ndeshjen e...
Read More

Press Conference | KF Tirana – HSK Zrinjski

Gjendja e skuadrës? Gjendja është normale, sigurisht që nga ana psikologjike nuk ka vend për të menduar atë që ka ndodhur. Ndeshja vjen direkt pas një jave nga disfata që pësuam dhe mendoj që është gjëja e duhur pasi ndihmon të ajo të harrohet sa më shpejt. Mendoj qe psikologjia është ajo e duhura për të...
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 15/03

Lumturia është aty për këdo që dëshiron ta ketë, por ajo që shpesh ne nuk arrijmë të shohim është menyra sesi ajo flluskon brenda nesh, gjithmonë në pritje që ta mbërthejmë aq fort sa mos i japim hapsirën të lëvizë diku tjeter. Të gjejmë lumturinë nuk është rastësore e as mund të pretendojmë sikur e...
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 10/03

Mendja ime është e copëzuar për të gjitha ato aventura personale që kam kaluar për të mbërritur drejt dickaje të panjohur por të këndshme si dashuria që kam për ty. Kam me mijëra probleme të pazgjidhura që lidhen ngushtësisht me imazhe dhimbjeje si dhe me imazhe plot kënaqësi. Mendja e pavëmëndshme, teksa do të jetë...
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 05/03

Të shkruash për ty nuk është e lehtë. Të shkruash për emocionet që ndajmë bashkë bëhet akoma edhe më e komplikuar. Të shkruash për kujtimet…edhe më e veshtirë. Shpesh nuk arrijmë të shohim se jemi rezultat I së shkuarës. Tirona duhet me patjetër të ndjekë linjën e traditës pasi e jashtmja edhe e brendshmja jonë do të ndryshonte...
Read More

Fletë nga ditari i një tifozi 01/03

E kisha ndjenje te brendshme se dielli i se Shtunes do te rrezellinte permbi Tiron me shume se ne cdo qytet tjeter. Po qendroja ne qetesi edhe po perserisja te njejten lutje derisa nje pellumb i bardhe fluturoi mbi koken time. Aty vulosa fitoren e Klasikes dhe karikova shpirtin per nje kthese te fuqishme e...
Read More
1 2 3
Powered by Live Score & Live Score App