Biletat / Tirana – Laçi

 Nis nesër shitja e biletave për ndeshjen e rradhës KF Tirana – KF Laçi.

Pikat e shitjes:

1. Biletaria “Selman Stërmasi” 09:00-19:00
2. Dyqani FSHF tek “Rruga Elbasani” 10:00-18:00
3. Biletaria në krah të Neptun “9 Katëshet”
4. Ish-Fusha Aviacionit godina 14-15 “All in One”
5. Online https://ebileta.al

 Tifozeria bardheblu ka në dispozicion tribunën qëndrore (W), tribunën karshi (E) dhe tribunën mbas portës nga ana e qytetit ( N ). Tifozeria mike do të ketë në dispozicionin tribunën nga liqeni (V).

🔵 Shënim: Të gjithë personat e pajisur me abone sezonale do të kontaktohen nga klubi për paisjen me biletë në sektorin ku kanë abonenë

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App