Ardian Mema trajneri i ri i Tiranes

Ardian Mema merr në dorë skuadrën dhe ka nisur menjëherë përgatitjet. Ekipi ka zhvilluar seancën e parë stërvitore nën urdhrat e tij ndërkohë që ditën e shtunë do të zhvillohet dhe një takim miqësor me U-19 për të parë edhe më mirë situatën brënda grupit

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App