Akreditimet, Tirana – Partizani

📺 KF Tirana kërkon nga redaksitë e mediave të shkruara dhe vizive të dërgojnë me email kerkesat për akreditim në ndeshjen e rradhës KF Tirana – FK Partizani, deri ditën e Premte në orën 13:00 në adresën: info@kftirana.al

 Ju bëjmë me dije që do të ketë filtrime të kërkesave për shkak të mbingarkesës. Konfirmimet do të vijnë nëpërmjet emailit. Pas këtij orari nuk do të merret parasysh asnjë kërkesë.

Faleminderit
Zyra për shtyp

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App