Day

March 10, 2021
10
Mar
2021

Fletë nga ditari i një tifozi 10/03

Mendja ime është e copëzuar për të gjitha ato aventura personale që kam kaluar për të mbërritur drejt dickaje të panjohur por të këndshme si dashuria që kam për ty. Kam me mijëra probleme të pazgjidhura që lidhen ngushtësisht me imazhe dhimbjeje si dhe me imazhe plot kënaqësi. Mendja e pavëmëndshme, teksa do të jetë...
Read More
Powered by Live Score & Live Score App