Day

March 1, 2021
01
Mar
2021

Fletë nga ditari i një tifozi 01/03

E kisha ndjenje te brendshme se dielli i se Shtunes do te rrezellinte permbi Tiron me shume se ne cdo qytet tjeter. Po qendroja ne qetesi edhe po perserisja te njejten lutje derisa nje pellumb i bardhe fluturoi mbi koken time. Aty vulosa fitoren e Klasikes dhe karikova shpirtin per nje kthese te fuqishme e...
Read More
Powered by Live Score & Live Score App