Day

March 5, 2020
05
Mar
2020

Rikthejmë trofetë në shtëpi

Në kuader të 100 vjetorit të Klubit të Futbollit Tirana, në kalendarin festiv është përgatitur një fushatë e rëndësishme për të rikthyer në shtëpi trofetë e humbur dhe titujt e mohuar. Për shkak të tranzicionit që klubi ka kaluar pas viteve 1990, një pjesë e trofeve të fituar ndër vite mungojnë në kabinetin e kupave...
Read More
Powered by Live Score & Live Score App