Trajneri i Tiranes Gugash Magani feston sot 50-vjetorin e lindjes

Trajneri i Tiranes Gugash Magani feston sot 50-vjetorin e lindjes. Te gjithe bashke i urojme jete te gjate dhe suksese. Dhurata me e madhe per te sot eshte fitorja ne derbi.

Trajneri i Tiranes Gugash Magani feston sot 50-vjetorin e lindjes

POSTIME TE NGJASHME