Foto e fundit me klubin bardheblu

Nje koktail i organizuar nga Elis Bakaj per te pershendetur dhe falenderuar te gjithe skuadren dhe stafin bardheblu. Nje ndarje ku eshte thene faleminderit dhe mirupafshim.

personazh

A cocktail arranged from Elis Bakaj to greet and thank all white & blue team and staff. A departure with “thank you” and “goodbye”.

POSTIME TE NGJASHME