Federimi i Elis Bakaj

Sulmuesi eshte ndare zyrtarisht me izraelitet e Hapoel Ranana dhe me statusin e lojtarit te lire ka nenshkruar per bardheblute. Klubi ka depozituar dokumentacionin e plote dhe pritet OK ne sistemin e FIFA-s per regjistrimin e tij. Edhe nese nuk do te behet sot, nuk do te jete problem per te pasi eshte mundur te behet regjistrimi tij edhe per shtate dite te tjera. Pas ketij afati, regjistrimi behet automatikisht dhe Bakaj do te jete ne fushe ne ndeshjen e rradhes perballe Bylisit.

Federimi i Elis Bakaj

Federimi i Elis Bakaj

Registration of Elis Bakaj is a matter of hours. The forward has officially departed with Hapoel Ra’anana A.F.C.and as a free transferable player, has signed for the white & blues. Club has deposited his full documentation and is awaiting UEFA consent on his registration. Even if not done today, it won’t be a problem since his registration has been booked for seven further days. After this deadline, registration is done automatically and Bakaj will be on the pitch for the next match against KF Bylis.

POSTIME TE NGJASHME