Erando Karabeci ne terapi intesive per ti shpetuar demtimit

Erando Karabeci ne terapi intesive per ti shpetuar demtimit

Erando Karabeci nuk ka nisur ende pergatitjet me skuadren edhe pse thuajse cdo dite eshte prane ekipit ne seancat e pasdites. Mesfushori pas qendrimit dy javor ne Athine per tu vizituar dhe zhvilluar nje kure te specializuar, tani po vijon terapine intesive. Ushtrime specifike ne palester per muskujt e barkut qe e shqetesojne prej muajit janar, vrapime dhe not gjate paradites. Kjo eshte terapia qe po ndjek Karabeci gjate kesaj periudhe per te mundesuar nje rikthim sa me te shpejte ne fushe. Javen e ardhshme serish do ti duhet te udhetoj drejt Greqise per te bere nje tjeter vizite te specializuar dhe pare sa permiresim ka demtimi qe e ka perndjekur prej janarit. Padurimi per tu rikthyer prane skuadres per te eshte mjaft i madh.

—————————————————————————————————————————————————-

Erando Karabeci has not yet started preparations with the team, even though he is present daily at noon sessions. After the 2-week stay in Athens for the visit and specialized cure, midfielder is now following an intensive therapy. Specific exercises at a fitness centre for his abdominal muscles which have been troubling him since January, running and swimming during morning hours. This is what Karabeci is dealing with lately, in order to make possible a quick return on the pitch. Next week he will again travel to Greece for another specialized visit to assess his improvement from the old injury. He is impatient to resume training with the teammates as soon as.

karabeci1 karabeci2

POSTIME TE NGJASHME