Dejan Karan zyrtarisht i Tiranes

Dy dite me pare ai u bashkua me skuadren ne stervitje dhe pas akordit zyrtar ka ardhur edhe firma ne kontrate. Nje vit plus mundesine per te rinovuar serish ne sezonin e ardhshem, kjo eshte marreveshja qe KF Tirana ka realizuar me qendermbrojtesin serb. Karan tani mund te quhet zyrtarisht pjese e bardhebluve per sezonin 2015-2016.

Dejan Karan zyrtarisht i Tiranes

Dejan Karan zyrtarisht i Tiranes

Central defender Dejan Karan has now signed the contract with KF Tirana. Two days ago he joined the squad at training and after contract terms were met, signature has arrived. One year plus renewal possibility on next season was the deal which KF Tirana has made with the Serbian central defender. Karan from now may officially be part of white & blues for season 2015-16.

POSTIME TE NGJASHME