Dejan Karan: Erdha per nje klub te madh

Ne pamundesi per ta prezantuar ne ambientet e klubit per shkak te punimeve ne stadiumin “Selman Stermasi”, qendermbrojtesi serb ka thene fjalen e tij te pare ne “Skender Halili”. “Jam i kenaqur qe jam ketu. Tirana eshte nje klub i madh, me tradite dhe ambicie per te fituar trofe. Kam mesuar nga Ivan Gvozdenoviç qe ketu do te gjej klubin ideal per te punuar. Mesova prej tij qe tifozet jane te shumte dhe te zjarrte, gje qe motivon edhe me shume per te qene i suksesshem ne Shqiperi. Mund ta konsideroj veten zyrtarisht te Tiranes, edhe pse firmen ne kontrate do ta vendos ne ditet ne vazhdim. Kam folur me drejtorin sportiv dhe presidentin dhe kemi rene dakord per te gjitha. Pasi te kryej edhe analizat mjekesore, do te nenshkruhet marreveshja. Persa i perket formes time fizike, jam ne 50 % te mundesive. Pas nje ose dy javesh do te jem ne maksimum dhe i gatshem. Jam i lumtur qe jam ketu dhe premtoj te jap me te miren time per te ndihmuar skuadren”, u shpreh ne deklaraten e pare si bardheblu, Dejan Karan.

Dejan Karan

Dejan Karan

On his first day as white & blue, Dejan Karan talked about his emotions on the new adventure. The impossibility to introduce him within club’s facilities, due to work carried out at “Selman Stermasi” Stadium, made the Serbian central defender hold his first speech at “Skender Halili” training ground. “Happy to be here. Tirana is a great club, with lot of tradition and ambitious for trophies. I learned from Ivan Gvozdenovic that here I will find my ideal club to work with. Also learned from him that Tirana has many hot fans, which motivates me even more to be successful here in Albania. I can consider myself officially part of KF Tirana, even though the signature on the contract will come in few days. I spoke with technical director and president and we have agreed in everything. After I perform the medical tests, will sign the agreement. Regarding my physical shape, I am currently at 50%. In one or two weeks will hit my maximum and will be fully available. Very happy to be here and promise to give my very best in helping the squad”, spoke in his first white & blue speech, Dejan Karan.

POSTIME TE NGJASHME